SRIKANDI SHARIENA

Jumaat, 14 Februari 2014

Logo PKR Dalam LRT Rapid KL ~ Apa Kejadah Semua Ini????

Photo: Logo PKR Dalam LRT Rapid KL ~ Apa Kejadah Semua Ini????Apa motif stiker logo PKR dipasang di dalam tren di ruangan iklan yang menempatkan iklan Harian Metro? Lambang PKR ini dapat dilihat di dalam LRT Rapid KL laluan Seri Petaling. No 2229 adalah nombor gerabak LRT berkenaan. Mungkin ada macai-macai PKR yang cuba untuk membuat promosi murahan dengan menampal stiker parti berkenaan.
Adalah diharapkan kakitangan Rapid KL dapat membuang stiker berkenaan kerana bagaimana boleh diiklankan logo PKR dalam kemudahan awam yang Kerajaan sediakan. PKR tidak terlibat langsung dalam penyediaan prasarana LRT untuk Rakyat. Kenapa diberikan promosi percuma untuk pembangkang?Apa motif stiker logo PKR dipasang di dalam tren di ruangan iklan yang menempatkan iklan Harian Metro? Lambang PKR ini dapat dilihat di dalam LRT Rapid KL laluan Seri Petaling. No 2229 adalah nombor gerabak LRT berkenaan. Mungkin ada macai-macai PKR yang cuba untuk membuat promosi murahan dengan menampal stiker parti berkenaan.
Adalah diharapkan kakitangan Rapid KL dapat membuang stiker berkenaan kerana bagaimana boleh diiklankan logo PKR dalam kemudahan awam yang Kerajaan sediakan. PKR tidak terlibat langsung dalam penyediaan prasarana LRT untuk Rakyat. Kenapa diberikan promosi percuma untuk pembangkang?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan